Kantoorruimte huren Alkmaar, Einsteinstraat 14A 1e etage
Einsteinstraat 14, Oudorp, 1821 BZ Alkmaar, The Netherlands
Verhuurd €695 per maand - Kantoorruimte, Praktijkruimte
108 m²

Op toplocatie is een kantoorruimte beschikbaar voor verhuur van 108m2 in het kwalitatief hoogwaardige businessgebouw op bedrijventerrein Oudorp. Door de unieke ligging op de hoek van de Einsteinstraat en de opvallende architectuur is deze ruimte zeer geschikt voor een onderneming dat zijn eigen identiteit wil uitstralen naar zijn omgeving.

Het bedrijvenpark wordt direct ontsloten op de ringweg van Alkmaar en de A9 strategisch gelegen op het bedrijventerrein Oudorp, op een steenworp afstand van het centrum van Alkmaar. Vanaf de Einsteinstraat is het nog geen 150 meter rijden naar de ringweg.

Genoemd metrage is inclusief omslag algemene ruimten.

Deze bedrijfsruimte is onder meer voorzien van
-geïsoleerde sectiedeur
-toilet
-tegelwerk
-keuken
-ruimte entree

Parkeergelegenheid
Elke ruimte beschikt over eigen parkeergelegenheid en zowel op openbaar terrein als op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming
Bij de gemeente Alkmaar valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Overdie, Omval en bedrijventerrein Oudorp”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “Gemengd -1”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Alkmaar.

Afwerking
Kozijnen en deuren: Hardhout en isolatieglas HR ++. Warmtewerend
Scheidingsmuren: wanden, spuitwerk korrelstructuur vloerdragende zijwanden worden in kalkzandsteen in gespoten korrelstructuur
uitgevoerd.

Alle ruimtes (behalve bedrijfsruimte) zijn voorzien van een systeemplafond.

Verdiepingsvloer: betonvloer, bereikbaar via een trap met kwart, inclusief leuning en hekwerk op de verdiepingsvloer en het nodige aftimmerwerk van de trapgaten.

Buitenverlichting:
Het terrein wordt verlicht door verlichtingsarmaturen

Reclamezuilen:
Op elke voorgevel wordt een RVS reclame element worden geplaatst, u kunt als gebruiker uw eigen bedrijfsnaam en/of logo aanbrengen.

Details
Status: verhuurd
Huurprijs: €695,- per maand
Servicekosten: €90,- per maand (gas, water, licht, onderhoud, glasbewassing buitenkant)
Type ruimte: kantoorruimte
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 108m2

Genoemde prijzen zijn exclusief btw

BTW
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Indexering
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100).

Contact
Voor al uw vragen, neemt u contact met ons op via ons contactformulier of via telefoon 072 532 0731.
Mailen kan uiteraard ook info@pnovastgoed.nl

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Plattegrond

Contactpersoon Vera

Neem contact op met Vera Bruin-Kroon   vera@pnovastgoed.nl

Vergelijkbare objecten