PNO Projectontwikkeling BV koopt beleggingsobjecten en neemt deel aan nieuwe projecten om haar onroerend goed portefeuille uit te breiden. PNO Projectontwikkeling richt zich op de aankoop van kantoren, herontwikkeling- en bedrijfsobjecten – zowel in verhuurde als onverhuurde staat.

 

Ontwikkeling van huur appartementen

 


Ontwikkeling van bedrijfsverzamelgebouw 

 


 


 

Datacenter Amsterdam - PNO Projectontwikkeling


 


 


Bouwgrond gezocht

Beschikt u over grond, maar niet over de mogelijkheden om te bouwen? Door PNO Projectontwikkeling BV wordt voortdurend naar bouwgrond gezocht, dus is u graag van dienst. PNO Projectontwikkeling neemt bouwgrond, herontwikkelingslocaties, beleggingsobjecten, afgeschreven panden en ander vastgoed van u over.

De gewenste bouwgrond ligt op een locatie met goede verbindingen naar zowel snelwegen als wegen naar de binnenstad. De voorkeur gaat uit naar opties met veel parkeergelegenheid en ruim voldoende aanvoerroutes met een oppervlakte van minimaal 1.000 m².

Wilt u ook de lusten maar niet de lasten van een nieuw, geheel naar wens gebouwd bedrijfspand? Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, kunt u contact opnemen met de heer Hans Bruin: tel. 072 5320 731 of mail.