Garagebox in Schagen
De Langeloop 1742 PB Schagen, Netherlands
Beschikbaar in overleg Op aanvraag - Bedrijfsruimte, Parkeerplaats
18 m2

Onze boxen en garagepark in Schagen (Industrieterrein De Lus) zijn uniek en bieden heel veel voordelen ten opzichte van loodsen, self storage, traditionele bedrijfsruimtes of de ‘garagebox in de wijk.’ Zo zijn onze boxen en parken zeer streng beveiligd zodat je spullen altijd veilig staan. We hebben verschillende formaten garageboxen die te huur zijn.

PNO Garageboxen zijn multifunctionele opslagruimtes, waar ook gewerkt kan worden. De boxen en het complex zijn goed beveiligd, 24/7 toegankelijk en centraal gelegen. Ons park in Schagen Noord-Holland beschikt over extra faciliteiten, zoals een postadres voor elke box en een sanitaire ruimte.

De garageboxen voorzien in de groeiende vraag van klein zakelijke ondernemingen als; installateurs, schilders, vertegenwoordigers, webwinkels, cateraars, hoveniers, eventbureaus, foodtrucks, motoren opslag etc. naar multifunctionele kleinschalige bedrijfsruimtes. De individuele bedrijfsunits zijn uitgevoerd als prefab betonnen garageboxen en voorzien van elektra en camera-beveiliging (BORG-2). Er is een centrale meterkast met aansluiting en bemetering van de units, welke automatisch wordt uitgelezen en zichtbaar is in het klantenportaal. 

We hebben verschillende formaten garageboxen die te huur zijn:

Type Box Formaat (b x d x h) Prijs
type 1 3m. x 3m. x 2,5 m. 89 euro p/mnd
type 2 3m. x 6m. x 2,5 m. 159 euro p/mnd
type 3 3m. x 7m. x 3 m. 199 euro p/mnd

Reserveer optie:

PNO Garagebox is gevestigd op bedrijventerrein De Lus, Schagen (NH). Het park ligt pal naast de N245 en N248. De garageboxen zijn 24/7 toegankelijk, veilig en zowel te gebruiken als opslag en of werkruimte.

Bekijk ook onze speciale website. www.pnogaragebox.nl

Plattegrond

Contactpersoon Vera

  • Kantoor : 072 532 0731

Neem contact op met Vera Bruin-Kroon vera@pnovastgoed.nl
Meer weten

Contact

Loading...

Vergelijkbare objecten