Opslagruimte in Schagen, Industrieterrein De Lus 11
De Lus 11, 1742 PH Schagen, Netherlands
Te Huur €89 per maand - Bedrijfsruimte, Parkeerplaats, Showroom
18 m2

Onze multifunctionele opslagruimtes en garageboxen park in Schagen (Industrieterrein De Lus 11 en De Lus 7) zijn uniek en bieden heel veel voordelen ten opzichte van loodsen, self storage, traditionele bedrijfsruimtes of de ‘garagebox in de wijk.’ Zo zijn onze boxen en parken zeer streng beveiligd zodat je spullen altijd veilig staan. We hebben verschillende formaten garageboxen die te huur zijn.

Meerdere type units

Het complex bestaat uit meerdere type units. Op de begane grond komen 15 large boxen, met afmetingen van 3 meter breed, 7 meter diep en 3 meter hoog en zijn voorzien van een elektrische overheaddeur. Daarnaast zijn er vier gekoppelde large boxen. Deze boxen zijn verbonden via een loopdeur in de tussenliggende muur.

Units op de etage

Op de verdieping komen etage-boxen van 3 meter breed, 7 of 3,5 meter diep en 2,5 meter hoog. De boxen op de verdieping zijn ideaal voor de opslag van huisraad, archief en andere spullen die je niet dagelijks nodig hebt. De scherp geprijsde etage-boxen zijn bereikbaar via een goederenlift en een trap.

Units met zij-ingang

Aan één zijde van het complex komen units met een eigen zij-ingang. Deze ruimtes zijn toegankelijk via een loopdeur en voorzien van ramen met draai kiepfunctie. Dat maakt deze units zeer geschikt als showroom of kantoorruimte.

Alle units zijn afgewerkt met LED-verlichting, geïsoleerde overheaddeuren, gecoate vloeren en wanden en diverse stroompunten.

NaamAfmetingenOppervlakteHuurprijsServicekostenOpmerkingen of extra’s
Garagebox Small3 x 3 x 2,5 m9 m2€89 p.m.€22 p.m.
Garagebox Medium3 x 6 x 2,5 m18 m2€169 p.m.€22 p.m.
Garagebox Large3 x 7 x 3 m21 m2€210 p.m.€22 p.m.
  FASE 2:     
Garagebox Large+3 x 7 x 3 m21 m2€ 225 p.m.€ 24 p.m.Met elektrische overheaddeur
Garagebox Medium zij-ingang3,5 x 6 x 3 m21 m2€ 205 p.m.€ 21 p.m.Loopdeur
  Etageboxen op verdieping:  
Etage Small3 x 3,5 x 2,5m10,5m2€ 105 p.m,€ 14 p.m.Verdieping
Etage Medium3 x 7 x 2,5m21 m2€ 195 p.m.€ 21 p.m.Verdieping

PNO Garageboxen zijn multifunctionele opslagruimtes, waar ook gewerkt kan worden. De boxen en het complex zijn goed beveiligd, 24/7 toegankelijk en centraal gelegen. Ons park in Schagen Noord-Holland beschikt over extra faciliteiten, zoals een postadres voor elke box en een sanitaire ruimte. Deuren openen met identiteitskaarten en sleutelhangers is voorbij. Ervaar het gemak van het openen van deuren met een mobiele telefoon. Het is zelfs mogelijk om uw unit op afstand te laten bevoorraden.

Bestemming:
Bij de gemeente Schagen valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Lagedijk”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “Bedrijf 1 tot milieucategorie 3”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Schagen.

Ligging:
Het bedrijfscomplex is gelegen op het bedrijventerrein Lagedijk ‘De Lus’ te Schagen.
De Lus is een nieuwe ontwikkeling op een volwassen bedrijventerrein.
Het bedrijventerrein is gelegen nabij het centrum van Schagen en goed bereikbaar met de auto.

De garageboxen voorzien in de groeiende vraag van klein zakelijke ondernemingen als; installateurs, schilders, vertegenwoordigers, webwinkels, cateraars, hoveniers, eventbureaus, foodtrucks, motoren opslag etc. naar multifunctionele kleinschalige bedrijfsruimtes.

De individuele bedrijfsunits zijn uitgevoerd als prefab betonnen garageboxen en voorzien van elektra en camera-beveiliging. Vanuit de KIWA-gecertificeerde (camera) toezichtcentrale bedient Spyke Security, PNO Garagebox op het gebied van security deze diensten. Onze state-of-the-art camera’s zijn uitgerust met intelligente software welke verdachte situaties detecteren voordat indringers uw pand betreden.

Uiteraard kunt u de garagebox uitbreiden met o.a. krachtstroom of extra elektra punten.

Er is een centrale meterkast met aansluiting en bemetering van de units, welke automatisch wordt uitgelezen en zichtbaar is in het klantenportaal. 

PNO Garagebox is gevestigd op bedrijventerrein De Lus 11 en fase 2 op De Lus 7, Schagen (NH). Het park ligt pal naast de N245 en N248. De garageboxen zijn 24/7 toegankelijk, veilig en zowel te gebruiken als opslag en of werkruimte.

Bekijk onze speciale website om een box te reserveren. www.pnogaragebox.nl

BTW
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Indexering
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100).

Plattegrond

Contactpersoon Vera

Neem contact op met Vera Bruin-Kroon   vera@pnovastgoed.nl

Vergelijkbare objecten