Garagebox in Schagen
De Langeloop 1742 PB Schagen, Netherlands
Beschikbaar in overleg Op aanvraag - Bedrijfsruimte, Parkeerplaats, Showroom
18 m2

Onze boxen en garagepark in Schagen (Industrieterrein De Lus) zijn uniek en bieden heel veel voordelen ten opzichte van loodsen, self storage, traditionele bedrijfsruimtes of de ‘garagebox in de wijk.’ Zo zijn onze boxen en parken zeer streng beveiligd zodat je spullen altijd veilig staan. We hebben verschillende formaten garageboxen die te huur zijn.

PNO Garageboxen zijn multifunctionele opslagruimtes, waar ook gewerkt kan worden. De boxen en het complex zijn goed beveiligd, 24/7 toegankelijk en centraal gelegen. Ons park in Schagen Noord-Holland beschikt over extra faciliteiten, zoals een postadres voor elke box en een sanitaire ruimte. Deuren openen met identiteitskaarten en sleutelhangers is voorbij. Ervaar het gemak van het openen van deuren met een mobiele telefoon. Het is zelfs mogelijk om uw unit op afstand te laten bevoorraden.

De garageboxen voorzien in de groeiende vraag van klein zakelijke ondernemingen als; installateurs, schilders, vertegenwoordigers, webwinkels, cateraars, hoveniers, eventbureaus, foodtrucks, motoren opslag etc. naar multifunctionele kleinschalige bedrijfsruimtes. De individuele bedrijfsunits zijn uitgevoerd als prefab betonnen garageboxen en voorzien van elektra en camera-beveiliging. Vanuit de KIWA-gecertificeerde (camera) toezichtcentrale bedient Spyke Security, PNO Garagebox op het gebied van security deze diensten. Onze state-of-the-art camera’s zijn uitgerust met intelligente software welke verdachte situaties detecteren voordat indringers uw pand betreden.

Er is een centrale meterkast met aansluiting en bemetering van de units, welke automatisch wordt uitgelezen en zichtbaar is in het klantenportaal. We hebben verschillende formaten garageboxen die te huur zijn:

Type Box Formaat (b x d x h) Prijs
Type Small 3m. x 3m. x 2,5 m. 89 euro p/mnd
Type Medium 3m. x 6m. x 2,5 m. 159 euro p/mnd
Type Large 3m. x 7m. x 3 m. 199 euro p/mnd

PNO Garagebox is gevestigd op bedrijventerrein De Lus, Schagen (NH). Het park ligt pal naast de N245 en N248. De garageboxen zijn 24/7 toegankelijk, veilig en zowel te gebruiken als opslag en of werkruimte.

Bekijk onze speciale website om een box te reserveren. www.pnogaragebox.nl

Plattegrond

Contactpersoon Vera

  • Kantoor : 072 532 0731

Neem contact op met Vera Bruin-Kroon vera@pnovastgoed.nl
Meer weten

Contact

Loading...

Vergelijkbare objecten