Graag vertellen wij u wat meer over ons. Samenvattend: Familiebedrijf PNO Vastgoed is een vastgoedbedrijf sinds 2004 met een personal touch. Met onze compacte organisatie kennen we al onze huurders persoonlijk en weten we precies wat zij in een locatie zoeken. Bij PNO Vastgoed stellen we de huurder centraal en gaan daar ver in. Met onze korte communicatielijnen en snelle beslissingsstructuur kunnen we snel en adequaat op elk verzoek reageren.

Bij de keuze van uw bedrijfshuisvesting bent u terecht kritisch en veeleisend. U wilt het liefst een representatieve locatie die goed bereikbaar is en voldoende parkeerruimte biedt. Een plek waar uw klanten graag komen en uw mensen prettig werken. Met een stijlvolle basis en genoeg mogelijkheden om de ruimte een personal touch te geven die bij u en uw organisatie past.

Bij PNO Vastgoed is een persoonlijke aanpak ook een flexibele aanpak. We begrijpen dat bedrijven en organisaties niet altijd weten waar zij morgen staan. Bij voorkeur sluit de huurovereenkomst juist aan bij de veranderende wensen van de gebruiker. Daarom zijn er met PNO Vastgoed flexibele afspraken te maken over het aantal vierkante meters en de contractduur.

De PNO bedrijfspanden onderscheiden zich van andere aanbieders, omdat deze turnkey worden opgeleverd. Dat betekent dat u geen verbouwingsinvestering hoeft te doen! U kunt dus direct starten! Standaard voorzien wij alle panden van systeemplafonds, spuitwerk, tapijt en kabelgoten, maar ook een eigen keuken en toilet groep (m/v) zijn aanwezig. Eventueel kan PNO ook uw gehele kantoorinrichting verzorgen door onze samenwerking met een kantoorinrichter.

Sinds 2004 vastgoed met een personal touch.

Vera – Sales & Marketing

 

Hans – Directeur

 

Dennis – Directeur