Kantoorruimte, Werkruimte te huur. De Lus 7, Schagen
De Lus 7, Schagen
Te Huur €205 ,- per maand - Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Praktijkruimte, Showroom
Bedrijfsruimte Schagen 21 m2

Startende ondernemers beginnen vaak vanuit huis. Dat is betaalbaar, maar niet altijd even handig. Als je opzoek bent naar een externe werkplek, overweeg dan zeker een garagebox.

Veelzijdige kantoor- of praktijkruimte van 21m2 op De Lus 7, Schagen te huur! Deze ruimte biedt een eigen ingang en een draaikiep raam. Formaten: 3,50m diep x 6m breed x 3m hoog.

1. Eigen ingang: Met een eigen ingang heb je volledige onafhankelijkheid voor je zakelijke activiteiten.

2. Natuurlijk licht: Het draaikiep raam zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat niet alleen een aangename sfeer creëert, maar ook bijdraagt aan een positieve werkomgeving.

3. Comfortabel klimaat: Sommige units zijn uitgerust met airconditioning en verwarming, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een optimaal werkklimaat, ongeacht de weersomstandigheden.

4. Eigen brievenbus adres voor je zakelijke post.

5. Optie voor glasvezelverbinding.

6. Direct beschikbaar! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om deze ruimte te bezichtigen.

Gehuurde garageboxen zijn geschikt voor allerlei activiteiten, zoals het stallen van gereedschappen, voertuigen of machines. Maar ook een veilige werkplaats of opslagruimte voor uw producten is mogelijk. Onze garageboxen bieden niet alleen een veilige ruimte, maar zijn ook van alle gemakken voorzien. Zo is er bijvoorbeeld een sanitaire ruimte aanwezig op het park.

Vanzelfsprekend staat veiligheid voorop. Het terrein is uitstekend beveiligd, onder andere dankzij permanent cameratoezicht, en is alleen toegankelijk via een elektrische schuifpoort door middel van een app. Neem contact met ons op als je een vrijblijvende rondleiding wenst.

Centrale ligging via weg en water. De Lus is het noordelijk deel van Bedrijventerrein Lagedijk in Schagen.  De variatie in bedrijven is hier opvallend en de bereikbaarheid is groot. 

Het ligt direct aan de N245 (Westerweg) en nabij de N248 (provinciale weg) en N9 (de weg naar Alkmaar naar Den Helder). De Lus ligt in een groene zone met een directverbinding over het water naar het Noordhollands kanaal. 

Huurprijs:
Totaal 21m2 € 205,- per maand, exclusief btw.
Servicekosten € 21,- per maand (incl. voorschot elektra 6 euro) exclusief btw.

Optie incl. Airco (verwarmen en koelen) 265 euro per maand. exclusief btw.

Aanvaarding:
Per direct

Plattegrond

Contactpersoon Vera

Neem contact op met Vera Bruin-Kroon   vera@pnovastgoed.nl

Vergelijkbare objecten