Bedrijfsruimte huren, Kamerlingh Onnesstraat 12F 2e etage met dakterras!
Oudorp, Kamerlingh Onnesstraat 12F, 1821 BP Alkmaar, Nederland
Verhuurd €450 per maand - Kantoorruimte, Praktijkruimte, Showroom
50 m2

Op toplocatie is een ruimte beschikbaar per direct voor verhuur in het kwalitatief hoogwaardige, energie-efficiënte bedrijfsverzamelgebouw nabij de Alkmaarse binnenstad. De ruimtes op de Kamerlingh Onnesstraat 12F zijn voorzien van vloerverwarming en een koelsysteem. Deze installatie wordt gevoed door een warmtepomp, wat een laag energieverbruik inhoudt.

De ruimtes zijn gerealiseerd op het bedrijventerrein Oudorp met goede verbindingen naar zowel de snelweg A9 als de binnenstad. Op 1 minuut lopen van/naar de bushalte en 6 minuten met de fiets naar station Alkmaar CS.

Genoemd metrage is inclusief omslag algemene ruimten.

Deze ruimte is onder meer voorzien van
-entreehal
-systeemplafond
-toilet
-elektra
-pantry

Parkeergelegenheid
De huurder krijgt het exclusief gebruik van parkeervakken bij zijn unit. Tevens zijn er een aantal parkeerplaatsen voor gemeenschappelijk gebruik.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen op het industrieterrein Oudorp en is prima te bereiken via de Ring Alkmaar. De oprit naar de autosnelweg A9 bereikt u binnen enkele minuten. Het bedrijventerrein is goed per openbaarvervoer (bus) bereikbaar.

Bestemming
Volgens het vigerende bestemmingsplan is het perceel bestemd voor kantoorruimte en bedrijfsruimte in algemene zin. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Alkmaar.

Afwerking
De kunststof kozijnen en deuren zijn onderhoudsvrij. Tevens kunnen de ramen op draai/kiepstand. Alle wanden zijn gespoten in korrelstructuur uitgevoerd en geheel turnkey.

Status

niet beschikbaar

Huurprijs

2e etage met dakterras: €450,- per maand, servicekosten €50,- per maand
Servicekosten betrekt gas, water, licht, onderhoud, glasbewassing buitenkant)
Type ruimte: bedrijfsruimte, showroom

Genoemde prijzen zijn exclusief btw

BTW
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Indexering
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100).

Contact
Het kan zijn dat de beschikbaarheid verandert.
Voor al uw vragen, neemt u contact met ons op via ons contactformulier of via telefoon 072 532 0731.
Mailen kan uiteraard ook info@pnovastgoed.nl

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Plattegrond

Contactpersoon Vera

Neem contact op met Vera Bruin-Kroon   vera@pnovastgoed.nl

Vergelijkbare objecten