Bedrijfsruimte te huur Den Helder
De Dogger 1786 RC Den Helder
Verkocht Price On Call - Bedrijfsruimte, Parkeerplaats

Dit object is verkocht

Het gebouw kenmerkt zich door de diversiteit aan de multifunctionele ruimtes met meerdere entrees (loopdeuren en overhead-deuren). Zowel de hal met een hoogte 12 meter als de kantoren verdeeld over 2 verdiepingen zijn flexibel, indien gewenst gescheiden in te delen waardoor eventueel meerdere huurders gelijktijdig los van elkaar van het pand gebruik kunnen maken.

Vanwege haar ligging aan de zuidkant van Den Helder is het park via de N250 en de Doggersvaart goed bereikbaar voor (startende) zzp’ers en ondernemers uit de gehele Noordkop.

Bestemming
Bij de gemeente Den Helder valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Westoever 2011″
Bestemming object: Bedrijf
Functieaanduiding: bedrijf tot en met categorie 3.2
Functieaanduiding: specifieke vorm van bedrijf – abc

Het pand is voorzien van de nieuwste energiezuinige technische installaties en een A energielabel. Alle denkbare voorzieningen als kantine compleet met keuken en apparatuur, verschillende toiletten, kantoren met moderne luchtbehandelingsinstallaties.

Energieneutraal
Volgens het college heeft de ontwikkeling van een zonnepark op De Dogger een positieve ontwikkeling voor de gemeente Den Helder. De gemeente heeft bijvoorbeeld als ambitie om in 2040 100% energieneutraal te zijn, waarbij 14% duurzame energie in 2020 moet worden behaald. In de “Aanzet Duurzaamheidsagenda” wordt benoemd dat het doel voor 2020 is dat circa 37% van de hernieuwbare energie door zonne-energie moet worden opgewekt. Bedrijvenpark De Dogger kan voor 13% bijdragen aan de gewenste doelstelling.

Plattegrond

Contactpersoon Vera

Neem contact op met Vera Bruin-Kroon   vera@pnovastgoed.nl

Vergelijkbare objecten