Op de woningmarkt is de vraag naar appartementen aanzienlijk groter dan het aanbod. Met name veel starters zijn op zoek naar een betaalbare woning. Wij beleggen voornamelijk in nieuwe appartementen in de regio Noord-Holland-Noord om deze te vervolgens in eigen beheer te verhuren. Wij zullen binnenkort onze nieuwe website lanceren. Onze visie Wonen & Werken.

Uitsluitend de beste kwaliteit materialen gebruiken we, alles volgens de laatste en nieuwste standaarden. In onze projecten is ook ‘groen’ erg belangrijk. Door het creëren van woonomgevingen met autoluwe straten, voldoende openbare ruimte, water en groene doorgangen.

 In Overdie (Alkmaar) staan zo’n 950 woningen in de planning. Het moet een levendig gebied worden volgens de gemeente Alkmaar waar ook gewerkt wordt. 

PNO Wonen bekijkt de mogelijkheden van onze huidige bedrijfs-/ kantoorruimte locaties waar dit mogelijk kan worden gerealiseerd. Hiermee kunnen we onze toekomst ambities met Wonen & Werken verder op de kaart zetten.

Modulaire Tiny Smart Lofts

De kranten stonden vol met nieuws over het Randstedelijk tekort aan betaalbare woningen voor docenten, agenten, verplegend personeel. En zonder nieuwe aanwas in deze sleutelberoepen, loopt de stad vast. Op YouTube circuleren mooie voorbeelden van zeer kleine appartementen die met toepassing van hybride meubilair alsnog een hoog wooncomfort bieden. Maar een dergelijk concept zou toch ook mogelijk moeten zijn in een serieproductie en in combinatie met de huidige bouw? Met oog voor detail, stijlvol ontwerp en slim doordacht tot in elk hoekje. PNO Projectontwikkeling heeft een concept ontwikkeld onder de naam “Tiny Smart Lofts”.