PNO Vastgoed neemt vastgoedportefeuille over van JPB Vastgoed.

JPB Vastgoed heeft een portefeuille van 8 commerciële vastgoedobjecten, waaronder kantoren en opslagruimtes in Alkmaar, Akersloot, Limmen, Schagen en Ursem. De partijen verwachten binnen enkele maanden de integratie te hebben afgerond. Eind 2019 is er ook een portefeuille overgenomen van een particuliere belegger.

“Voor PNO Vastgoed betekent deze overname de financiële versterking om onze groeiambities verder mogelijk te maken met kleinschalig vastgoed in de kop van Noord-Holland vertelt Dennis Bruin, directeur PNO Vastgoed”

De volledige kantorenportefeuille is momenteel verhuurd en de ontwikkellocaties worden ondergebracht in PNO Projectontwikkeling BV. Enkele projecten van PNO Projectontwikkeling zijn de ontwikkeling van multifunctionele opslagruimtes en een nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw in Schagen. En “vanwege de blijvende vraag naar vastgoed in de regio Noord-Holland-Noord, zijn wij altijd actief op zoek naar geschikte locaties en objecten. Met onze compacte organisatie kennen we al onze huurders persoonlijk en weten we precies wat zij in een locatie zoeken.”

PNO Vastgoed is een familiebedrijf uit Alkmaar dat sinds 2004 actief is in de kop van Noord-Holland met het verhuren van bedrijfsonroerendgoed. Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie over een van onze locaties of projecten? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 072 5320731.