Modulaire Tiny Smart Lofts

De kranten stonden vol met nieuws over het Randstedelijk tekort aan betaalbare woningen voor docenten, agenten, verplegend personeel. En zonder nieuwe aanwas in deze sleutelberoepen, loopt de stad vast. Op YouTube circuleren mooie voorbeelden van zeer kleine appartementen die met toepassing van hybride meubilair alsnog een hoog wooncomfort bieden. Maar een dergelijk concept zou toch ook mogelijk moeten zijn in een serieproductie en in combinatie met de huidige bouw? Met oog voor detail, stijlvol ontwerp en slim doordacht tot in elk hoekje. PNO Projectontwikkeling heeft een concept ontwikkeld onder de naam “Tiny Smart Lofts”.

De modulaire Tiny Smart Single kan net zo eenvoudig worden verwijderd als dat hij is geplaatst. Dit is een voorwaarde om op basis van de Crisis Herstelwet aanspraak te maken op een tijdelijke omgevingsvergunning voor 15 jaar. Hiermee kunnen jarenlange planologische procedures worden vermeden en bieden wij beleidsmakers een oplossing voor hun opgave om op korte termijn hoogwaardige en duurzame starterswoningen te realiseren.

De modulaire Tiny Smart Single voldoet aan alle eisen van het bouwbesluit en de BENG en is daarom ook geschikt voor permanente bouw. Voor meer informatie kunt u onze nieuwe website bezoeken. www.tinysmartloft.nl

De woonkeuken met kookeiland vormt het hart van de loft. Hier kun je met familie en vrienden heerlijk tafelen. Met een optionele verschuifbare glaswand is deze ruimte in tweeën te delen, waardoor de living kan worden gescheiden van de woonkeuken. Achter de verschuifbare keukenwand is ruimte voor bijvoorbeeld een gym, laundry of werkplek. Deze ruimte kan in een handomdraai worden getransformeerd tot logeerkamer.

De master bed unit is verhoogd, waardoor er ruimte ontstaat voor afgesloten opberglades. Een verschuifbare kastenwand met aan de binnenzijde een walk in closet maakt de master Smart Tiny Duo compleet.

Woningborg

Het inbouwpakket van de Tiny Loft voldoet aan de strenge kwalitatieve toets van Woningborg. Daarmee wordt het beschouwd als vast onderdeel van de woning.

Duurzaamheid

Door in een Tiny Loft te wonen, beperk je jouw ecologische voetafdruk. Er is relatief weinig bouwmateriaal nodig voor het bouwen van je Tiny Loft. Bovendien wordt het totale ruimtebeslag beperkt doordat gestapeld wordt gebouwd op binnenstedelijke locaties. Aanleg van nieuwe wegen en nieuwe infrastructuur is daarom niet nodig.

Mobiele toegang en Smart bediening

Toegang tot deze Tiny Smart Lofts gaat via een mobiele app, direct toegang tot de kamer. Door middel van online check-in voorkom je onnodige administratieve handelingen met sleutels. Alles in de Loft kan bediend worden met de App. Zoals lichten en je kamer temperatuur bijvoorbeeld.

Samenwerking

Wilt u bio-based en circulair bouwen zonder lange bestemmingsplanprocedure en/of beperkingen als gevolg van de fijnstofproblematiek? Dan is de modulaire Tiny Smart Loft wellicht interessant. Deze wordt in onze fabriek geassembleerd, en kant en klaar geplaatst op locatie. Dit kan tot en met maar liefst 4 bouwlagen hoog.

Bent u beleidsmaker, projectontwikkelaar, belegger of bouwer en wilt u betaalbare starterswoningen realiseren op binnenstedelijke locaties, herontwikkeling kantoorpanden en/of inbreilocaties dan is een blok Tiny Smart Lofts een welkome aanvulling op uw project. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.