PNO Projectontwikkeling lanceert het concept optopper voor bestaand vastgoed. Een prefab houten woonmodule, dat als volwaardig appartement op bestaand vastgoed kan worden geïnstalleerd. De modulaire Tiny Smart Loft kan net zo eenvoudig worden verwijderd als dat hij is geplaatst.

Op dit moment werken we aan de opties voor onze eigen bedrijfsruimte en kantoorruimte locaties waar dit gerealiseerd kan worden om zo onze visie ‘Wonen & Werken’ verder op de kaart te zetten.

Het casco is samengesteld uit een combinatie van gelamineerd hout, zoveel mogelijk houten plaatmaterialen en bio-based isolatiematiaal. We slaan dus CO2 op in het casco in plaats van het uit te stoten bij de productie van steen of beton.

Visual nieuwbouw huur appartementen in Alkmaar in opdracht van PNO Wonen

De modulaire Tiny Smart Loft voldoet aan alle eisen van het bouwbesluit en de BENG en is daarom ook geschikt voor permanente bouw.

Binnenkant Tiny Smart Loft
Woon / slaap / keuken

Woningborg

Het inbouwpakket van de Tiny Loft voldoet aan de strenge kwalitatieve toets van Woningborg. Daarmee wordt het beschouwd als vast onderdeel van de woning.

Duurzaamheid

Door in een Tiny Loft te wonen, beperk je jouw ecologische voetafdruk. Er is relatief weinig bouwmateriaal nodig voor het bouwen van een Tiny Smart Loft. Bovendien wordt het totale ruimtebeslag beperkt doordat gestapeld wordt gebouwd op locaties en/of als optopper op bestaand vastgoed.

Samenwerking

Wilt u bio-based en circulair bouwen zonder lange bestemmingsplanprocedure en/of beperkingen als gevolg van de fijnstofproblematiek? Dan is de modulaire Tiny Smart Loft wellicht interessant. Deze wordt in een fabriek geassembleerd, en kant en klaar geplaatst op locatie.

Bent u beleidsmaker, projectontwikkelaar, belegger of bouwer en wilt u betaalbare starterswoningen realiseren op binnenstedelijke locaties, herontwikkeling (optopper) kantoorpanden en/of inbreilocaties dan is een blok Tiny Smart Lofts een welkome aanvulling op uw project. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via www.pnowonen.nl

Smart Loft unit in afbouw fase