In samenwerking met een grote kantoorinrichter biedt PNO Vastgoed zeer voordelige, complete bureauopstellingen (bureau, bureaustoel, ladenblok en kast) als optie te huur aan, zodat u direct kunt starten met uw bedrijf. Dit is al mogelijk vanaf 60 euro per maand extra voor een gehele werkplek.

Daarnaast kunnen wij u onze Plus Service aanbieden. Een abonnement op alles wat je nodig hebt om je bedrijf te vestigen en direct te starten. Met een bedrijfsruimte van topkwaliteit en waar je alles op een plek regelt. Zoals je verzekeringen, energie, koffie apparaat of het huren van bijvoorbeeld een computer plus printer.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Met de verhuur van kantoormeubilair werken wij mee aan MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). PNO kan u een breed scala aan producten leveren tegen een zeer voordelige prijs. De verhuur van kantoormeubilair voldoet aan de wettelijke eisen en, indien van toepassing, de NEN-normeringen. Omdat wij veelal zaken doen met grote fabrikanten en bedrijven hebben wij in het algemeen dan ook een assortiment met topkwaliteit spullen en een moderne uitstraling.

1. Kies jouw Bundle
Bundles biedt abonnementen aan op witgoed en koffie. Selecteer een abonnement dat bij je past.
2. Gratis geïnstalleerd
Wij leveren en installeren (bij witgoed) de machines bij je op kantoor. Je oude apparaat wordt gerecycled.
3. Betaal alleen voor gebruik
In plaats van voor bezit. Door innovatieve technologie krijg je inzicht en persoonlijke tips.
4. Eindeloze garantie
Wij garanderen je dat je altijd een goed werkende machine in huis hebt. Is er iets aan de hand? Wij regelen het!